Live

Cum a ajuns un consilier județean PNL să-i dedice o melodie Vioricăi Dăncilă la un miting electoral PSD

Data actualizării: Data publicării:
Foto: ebihoreanul.ro

Consilierul județean PNL, Cornel Borza, i-a dedicat o melodie populară candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. Gestul neașteptat al consilierului liberal a avut loc la un miting electoral PSD, organizat joi seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, informează eBihoreanul.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a fost vedeta unui miting electoral care a „înroşit”, joi seară, Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

La finalul declarațiilor politice, a început spectacolul artistic: pe scenă a urcat Ansamblul Crişana, din care face parte şi liberalul Borza, chemat să cânte pentru sutele de social-democraţi adunaţi.

Prima melodie a fost „Cântă cucu-n Bucovina”, moment în care Viorica Dăncilă, alături de liderii locali PSD, a rămas pe scenă și a aplaudat în ritmul cântecului.

După câteva minute, la îndemnul candidatei social-democrate la preşedinţia ţării, politicienii au coborât în mulţime. Simpatizanții PSD au asaltat-o pe Dăncilă, dornici să-şi facă poze cu ea şi să o pupe.

În timp ce premierul demis înainta încet prin mulțime și făcea fotografii cu fanii locali, consilierul județean PNL Cornel Borza, echipat în port popular, își făcea numărul artistic pe scenă.

Pe versurile „O Românie Mare nu poate exista/Fără Ardeal, fără Bucovina, fără Basarabia”, liberalul Borza s-a apropiat de Viorica Dăncilă, s-a pe vine şi a prins-o după umăr pe şefa PSD, ca şi cum i-ar dedica ei melodia.

Editor web: Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După 15 ore de ședință, PNL și PSD au rupt alianța la București. Firea și Burduja vor candida pentru PMB

Tudose: Cătălin Cîrstoiu nu a ameninţat cu retragerea candidaturii. Creşte 2-3 procente săptămânal. E o soluţie bună pentru Capitală

Cătălin Cârstoiu: Nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan. Ca Popescu Piedone, nici atât

Consiliul Politic Naţional al PNL a aprobat alianţa electorală cu PSD pentru alegerile europarlamentare şi fuziunea cu ALDE

Partenerii noștri