Live

Glumele devenite virale pe internet după dezbaterile candidaților în turul al doilea la alegerile prezidențiale

Data actualizării: Data publicării:

Dezbaterile pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale au strânit multe reacții în mediul online. Politicieni, jurnaliști și caricaturiști au publicat diverse fotografii prin care candidații erau ironizați. Cel mai discutat moment este acela când Viorica Dăncilă greșește răspunsul la o întrebare elementară, având în vedere că a menționat că a dat meditații la matematică. Candidata PSD la prezidenţiale a fost întrebată care este aria cercului.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au dezbătut marți seară România, cu bune și rele, cu ce a făcut fiecare în ultimii ani, dar și care e lista de priorități pentru următorii cinci ani. Fiecare, însă, a avut publicul lui. Klaus Iohannis a dezbătut cu mai mulți politologi și jurnaliști, iar Viorica Dăncilă doar cu presa.

Candidații la președinție și-au aruncat săgeți de la distanță. Viorica Dăncilă l-a certat pe Klaus Iohannis că nu a făcut nimic concret în domeniul politicii externe în cei cinci ani de mandat. Iar șeful statului nu a pierdut ocazia să sublinieze că a ținut țara în Uniunea Europeană împotriva curentului din PSD.

Evenimentul a fost unul de interes și pentru internauți, care nu au ratat ocazia să-i ironizeze pe cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

Redactor:C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Klaus Iohannnis de Paște: Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Iohannis se pensionează din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”. Președintele a ținut catedra blocată 27 de ani

Partenerii noștri