Live

Ministrul de Interne anunţă prima măsură după alegerile prezidenţiale, primul tur

Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat pentru Digi24 că va face o evaluare tehnică pentru a vedea dacă trebuie ceva îmbunătăţit pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale 2019.

El s-a declarat mulţumit de faptul că primul tur al alegerilor prezidenţiale a decurs fără incidente majore şi a spus că va transmite felicitări tuturor angajaţilor Ministerului de Interne.

„Primul lucru, o să felicit toţi angajaţii MAI pentru efortul depus, am avut alegeri fără incidente majotre şi au fost la datorie, apoi le mulţumesc că au făcut primul pas în a schimba imaginea ministerului în percepţia populaţiei.

Apoi evaluarea tehnică a procesului pentru a vedea dacă e ceva de îmbunătăţit pentru turul doi, e greu să fie ceva perfect, şi atunci analiza e soluţia pentru a ne pregăti temeinic pentru turul al doilea”, a afirmat Marcel Vela.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stroe, întrebat dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale: „E un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie”

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Un fost aliat al Maiei Sandu candidează la preşedinţia Republicii Moldova. Cine s-a mai anunţat pentru cursa electorală din octombrie

Partenerii noștri