Live

Mircea Diaconu, întrebat pe cine va susţine în turul II: Pe nimeni!

Data publicării:

Mircea Diaconu, clasat pe locul al patrulea în turul I al alegerilor prezidenţiale conform exit-poll-urilor, a declarat că nu va susţine „pe nimeni” în turul II.

Mircea Diaconu: Mai am un singur lucru de zis, pentru că plouă, deşi ar trebui să ne bucurăm noi de-aici pentru că aşa se spune la nuntă când plouă înseamnă belşug, e o bucurie. Un singur lucru mai am de zis: Şi mâine e o zi. Aşa cum spunea Scarlett O’Hara şi v-aş ruga tare mult, cine ştie cine a fost această... femeie, doamnă, să-i spună şi domnului Iohannis. Noapte bună tuturor, pe mâine!

Jurnalist: Domnule Diaconu, pe cine veţi susţine în turul II?

Mircea Diaconu: Pe nimeni. Ca şi cum aş jigni pe cineva. Când zici nimeni, e un gol. Pentru că e nimeni, deci, în varianta care se prefigurează, mă tem că e nimeni. În turul II.

Editor: Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Greblă: Peste 900 de români s-au înscris pentru a vota prin corespondență la prezidențiale și parlamentare. Sper să fie cât mai mulți

Băsescu: Dacă trebuie să aleg dintre Ciucă, Ciolacu și Geoană la prezidențiale, nu mă duc la vot

Marcel Ciolacu e „ferm convins” că Mircea Geoană va candida la alegerile prezidențiale

Firea îl susține pe Ciolacu la prezidențiale și spune că nu vrea să preia șefia PSD: „Nu aș folosi funcția de primar ca trambulină”

Partenerii noștri