Live

Bădălău: Domnul Tăriceanu, un bun candidat unic al PSD-ALDE la prezidențiale

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderii PSD s-au reunit sâmbătă, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN). Senatorul Niculae Bădălău a declarat că ar susține o ordonanță pe amnistie și grațiere dacă „ar îndrepta lucrurile” și că nu e exclus ca Tăriceanu să fie candidatul PSD la prezidențiale.

-Liviu Dragnea să facă un pas în spate?

-Nu știu, vom avea discuții în CEx, dar nu cred că a ceazul în acest moment, că e început de sesiunea parlamentară. Mai avem foarte multe de îmbunătățit la partid. Știți că eu am avut o atitudine (scrisoare critică la adresa lui Liviu Dragnea, n.red.) la un moment dat, cred în ea.

-S-a schimbat ceva de atunci sau e mai rău?

-Nu pot să spun dacă e mai rău. Avem o guvernare bună. E clar că în cadrul Guvernului sunt ministere care funcționează mai greu și aici probabil doamna prim-ministru va veni cu o măsură de remaniere.

-Ordonanță pentru amnistie și grațiere?

Nu știu dacă se află pe agenda CEx de azi. Dacă ar îndrepta lucrurile din România, aș susține-o. În sensul să avem o justiție corectă, independentă și să nu mai fie interferențe, să fie un punct zero în România. Vom avea un nou început în România, așa aș susține-o. Ar însemna un nou început pentru români. Planează multe suspiciuni și adevăruri despre abuzurile din justiție.

-Călin Popescu Tăriceanu candidatul PSD la prezidențiale?

-A existat o cutumă când președintele partidului a candidat, dar și în cadrul USL am avut un protocol când Crin Antonescu a fost candidat, guvernarea venind la noi. Nu e exclus ca Tăriceanu să fie candidatul nostru, iar PSD să dea primul ministru. Domnul Tariceanu este un bun candidat unic pentru coaliție. Domnul Tăriceanu e un om cu viziune, un om extrem de bun pentru președenția României.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bătaie între susţinătorii PSD şi PNL în comuna Belciugatele. De la ce a pornit scandalul

Dumitru Buzatu, despre excluderea sa din PSD: „Acum sunt simpatizant, mai rău”

Ciucă spune că nu s-a vorbit în Coaliție despre creşterea plafonului de impozitare a pensiilor din 1 septembrie: Aud asta prima oară

Majorarea salariului minim se va decide săptămâna viitoare. Ciolacu a anunțat că punctul de amendă nu va crește

Partenerii noștri