Live

Video Ciolacu l-a pupat și l-a îmbrățișat pe "nea Petrică" pe holurile Parlamentului

Data actualizării: Data publicării:
Ciolacu l-a pupat și l-a îmbrățișat pe "nea Petrică" pe holurile Parlamentului. FOTO: Captura Digi24

Marcel Ciolacu și-a luat la revedere și l-a îmbrățișat pe holurile Parlamentului pe Petre Daea, înainte de ședința de învestire a Guvernului.

Petre Daea a pierdut funcția de ministru, în locul lui fiind propus Florin Barbu, care ieri a primit aviz în comisiile de specialitate.

Florin Barbu, noul ministru propus pentru Agricultură, este un personaj cu o notorietate care tinde spre zero. El a fost nominalizat pentru a face parte din guvernul Ciolacu la propunerea grupării din PSD conduse de pe Paul Stănescu, secretar general al partidului.

Barbu îi succede în funcție lui Petre Daea, un personaj popular, care a căzut în dizgrația liderilor PSD - spun surse din partid - după scandalul fondurilor de la Bruxelles pentru agricultură, în condițiile în care Bulgaria a reușit să obțină mai multe fonduri decât România.  

În urmă cu trei luni, Ciolacu evitase să spună dacă Petre Daea va fi schimbat de la șefia Ministerului Agriculturii. „Cred că nu încălzește pe nimeni dacă Daea e vinovatul sau nu. Când se face rotația, vom vedea dacă Daea e vinovat sau nu. Până atunci, dacă nu se fac schimbări majore guvernamentale, să lăsăm miniștrii și ministerele să funcționeze”, spunea Marcel Ciolacu.

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-a aflat! Motivul pentru care soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de restricție împotriva fostului fotbalist

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Marcel Ciolacu merge în vizită oficială în Turcia, la invitaţia preşedintelui Erdogan

Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Salariul mediu a depăşit 1.000 de euro, inflaţia a coborât la 5,9%

Ciolacu: Discutăm reducerea impozitării celor cu veniturile cele mai mici, cei plătiţi cu salariul minim pe economie

Marcel Ciolacu, după ce şi-a început discursul la Constanţa cu "onorată instanţă": "E din ciclul gafelor care se mai fac"

Partenerii noștri