Live

Dragnea vorbește de decontarea a 50% la biletele de avion pentru tineri

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Liviu Dragnea a vorbit, vineri, la Topoloveni, într-un eveniment de campanie electorală, despre acordarea de noi facilități pentru tineri. Ideea ar fi plecat de la o tânără, membră de partid, care l-a întrebat pe liderul PSD cum i se pare propunerea.

„Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util pe lângă facilităţile pe care PSD ni le-a oferit”, i-a spus o membră PSD liderului de partid.

Ce-am făcut noi pentru tineri, am dublat... mai mult decât dublat suma pentru burse, am stabilit şi până la urmă s-a aprobat transport gratuit pentru calea ferată, mi se pare o idee bună şi asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării, cred că o să fie bucuroase şi companiile de transport, dar da, eu cred că se poate face”, a spus Liviu Dragnea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. Ce reguli trebuie să respecte partidele

Simion și Neamțu i-au cerut lui Gigi Becali 500.000 de euro pentru campania la europarlamentare. Finanțatorul FCSB: „Suflu și-n iaurt”

Campania electorală începe vineri și se încheie în 8 iunie

Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost rupte panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”

Partenerii noștri