Live

G4Media: Ludovic Orban îl va demite pe secretarul de stat prins beat la volan în Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a decis să-l demită pe secretarul de stat din ministerul transporturilor, Vasile Lupu, membru al PMP, care a fost implicat, vineri, într-un Lupu este suspectat că a urcat băut la volan, ar fi refuzat să sufle în aparatul etilotest și nu a fost de acord sa i se recolteze probe de sânge, informează G4media.ro.

Vasile Lupu a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în Timișoara, pe strada Behelei, fără victime, doar pagube materiale, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

A fost trimis un echipaj de la Serviciul Rutier, care a constatat că unul din conducatorii auto se afla sub influența băuturilor alcoolice,
Potrivit surselor G4Media.ro, șoferul suspectat că a urcat băut la volan a refuzat să sufle în aparatul etilotest și nu a fost de acord sa i se recolteze probe de sânge.
Ar fi vorba Lupu Valeriu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care a condus aututurismul Ministerului Transporturilor B-316-WTR. 

Citiți textul integral pe G4Media.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, la Cluj: Cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au ajuns la acest nivel

Grindeanu e sigur că banii din PNRR pentru infrastructura rutieră vor fi folosiți integral. „Am semne de întrebare pe zona CFR”

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Candidații pentru Primăria Capitalei Sebastian Burduja (PNL) și Mihai Enache (AUR) vin la Digi24, la ora 15.00

Partenerii noștri