Live

Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis din cauza vitezei

Data publicării:
Ilie Bolojan la birou. FOTO: Digi24

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, după ce a circulat cu o viteză mai mare de 50 km/h peste limita legală pe un drum național.

Sâmbătă, Bolojan a fost prins pe DN 19 între Carei și Satu Mare în timp ce conducea mașina de serviciu cu peste 120 km/h, scrie ebihoreanul.ro.

Președintele CJ Bihor și-a recunoscut și fapta și a declarat sursei citate că mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș.

Întrebat ce viteză avea, concret, acesta a spus că nu s-a uitat în procesul-verbal, decât la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

„M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei”, a spus șeful CJ Bihor.

Bolojan a mai rămas fără permis timp de 3 luni și în toamna lui 2017, când era primar al Oradiei. Atunci, el a fost prins de radar conducând cu o viteză de 172 km/h pe DN79.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

1 mai cu blocaje în trafic. Coloane de mașini la frontieră. Drumurile spre mare și spre munte, monitorizate cu elicoptere Black Hawk

Planul roșu de intervenție activat în Constanța după un accident în care a fost implicat un microbuz. 15 copii sunt evaluați de medici

Șoferii teribiliști vor fi urmăriți cu elicoptere Black Hawk, care pot înregistra viteza mașinilor de la sute de metri înălțime

Carmen Dan, martor în dosarul fișelor medicale false pentru permise de conducere

Partenerii noștri