Live

Liderii Alianței USR-PLUS îi cer președintelui să nu accepte nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Justiţie

Data publicării:
Foto: Inquam Photos /George Călin

Liderii Alianței USR-PLUS îi cer președintelui Klaus Iohannis să nu accepte nominalizarea lui Eugen Nicolicea pentru funcția de ministru al Justiției, susţinând că acesta este "unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiției".

Potrivit acestora, nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției are un singur scop, şi anume adoptarea ordonanțelor de urgență care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive.

Cei doi lideri politici, Dacian Cioloş şi Dan Barna, precizează că  "Alianța USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuși să scape de lege".

"Dacian Cioloș și Dan Barna, liderii Alianței USR-PLUS, îi cer președintelui Klaus Iohannis să nu accepte nominalizarea lui Eugen Nicolicea pentru funcția de ministru al Justiției. Eugen Nicolicea este unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiției, un impostor fără pregătire juridică temeinică, o bătaie de joc pentru această funcție atât de importantă în statul român.

Nicolicea este direct responsabil pentru eliberarea din pușcării înainte de termen a peste 14.000 de infractori, printre care tâlhari periculoși și violatori, dintre care 700 s-au întors înapoi la închisoare după comiterea unor noi infracțiuni.

Acest om în această poziție este un real pericol pentru siguranța famililor noastre și pentru sistemul juridic din România. Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției are un singur scop, adoptarea ordonanțelor de urgență care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive. Alianța USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuși să scape de lege", potrivit comunicatului transmis de alianţă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu omoloaga sa de la Chișinău: Vom trimite Republicii Moldova experți pentru aderarea la UE

Tragedia de la 2 Mai. Corpul de Control trimis la Poarta Albă a decis că transferul lui Vlad Pascu către instanță a fost făcut legal

Condamnații fugari vor suporta costurile aducerii lor în țară. Proiectul se discută azi la Guvern

Partenerii noștri