Live

Marcel Ciolacu explică insultele din Parlament: „Nu poți să vii încontinuu cu această placă: hoților”

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că ieșirea nervoasă pe care a avut-o în Parlament la dezbaterea bugetului pe 2021 a fost provocată de acuzațiile de hoție social-democraților de actuala putere.

„Nu am considerat că l-am insultat. Noi așteptam un dialog. Nu poți să vii încontinuu cu această placă: hoților. Și l-am întrebat: te referi la președintele vostru de la Iași, de la Piatra Neamț? Noi ne-am strâns la Parlament nu să vorbim de hoți, locul hoților e la pușcărie. Ai venit în Parlament să susții bugetul”, a spus Marcel Ciolacu.

„Cum se poate? Liderul opoziției se duce la microfon și primul ministru se face că vorbește... Nu mai există respect între noi”, adăugat el.

La dezbaterea pe buget din Parlament, Ciolacu a spus la adresa premierului Florin Cițu: „Tatăl meu avea o vorbă: după ce că ești prost, mai pui și frână”.

Întrebat în legătură cu această declarație, Ciolacu a spus: „Aceea era vorba tatălui. Dacă se consideră dl prim-ministru în logica vorbei tatălui meu, atunci este o insultă”.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Partenerii noștri