Live

Niculae Bădălău: Staff-ul de campanie a greșit

Data publicării:
Niculae Bădălău. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat marți seara înainte de ședința CEx, că cei care sunt de vină pentru pierderea alegerilor sunt membrii staff-ului de campanie, printre care Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Bădălău a spus că cele două teme de campanie ale Vioricăi Dăncilă nu au funcționat.  

„Noi am avut două teme mari și late, o femeie se bate cu șapte bărbați și dezbaterea. Nu au funcționat”, a spus Bădălău, care a arătat că trebuie să se facă și o analiză pe rezultatele din teritoriu, să se vadă cine a scos procente bune și cine nu. 

Întrebat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă nu își dă demisia, liderul PSD a răspuns: „Nimic. O treime din filiale pot să ceară convocarea unui Congres”. 

Ședința CEX al PSD a fost convocată marți seara pentru a gestiona eșecul de la alegerile prezidențiale. O parte din liderii PSD cer demisia Vioricăi Dăncilă. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri