Live

Politicienii români o felicită pe Simona Halep

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis și Simona Halep

Victoria fabuloasă a Simonei Halep în finala de la Wimbledon 2019 îi entuziasmează pe politicienii români, care s-au grăbit să sublinieze pe rețelele sociale, imediat după meci, momentul unic pentru sportul românesc și pentru România adus de sportiva din Constanța.

O primă reacție din mediul politic a venit chiar de la președintele Klaus Iohannis. „Felicitări, Simona Halep pentru câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! O victorie excepțională tenisul românesc, pentru România”, scrie pe Facebook președintele Klaus Iohannis:

Au transmis apoi mesaje de felicitare și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și premierul Viorica Dăncilă, după care reacțiile din mediul politic au început să curgă: Marcel Ciolacu - președintele Camerei Deputaților, Eugen Teodorovici - ministrul de finanțe, Mihai Fifor - secretarul general al PSD.

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că victoria Simonei Halep i-a făcut din nou pe români mândri de ea, aceasta dovedind tuturor „clasă la acest mare turneu de la Wimbledon”. „Felicitări, @Simona_Halep! Încă o dată ne-ai făcut mândri de tine! Simona Halep a dovedit tuturor clasă la acest mare turneu de la #Wimbledon!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe Twitter.

De asemenea, președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a scris pe Facebook: „Bravo, Simona! Ești o mare campioană! Și reprezinți un vis de generații al sportului românesc! Mulțumim pentru tot!!!”.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, pe Facebook, că victoria Simonei Halep a umplut inimile românilor de bucurie și mândrie.

„Bravo, Simona! O victorie fabuloasă! Felicitări campioanei noastre de la Wimbledon!”, a scris și Eugen Teodorovici.

Citiți și:  Simona Halep, campioană la Wimbledon 2019. Primele reacții în presa internațională

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Klaus Iohannnis de Paște: Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Iohannis se pensionează din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”. Președintele a ținut catedra blocată 27 de ani

Partenerii noștri