Live

Poștașii duc pliante PSD pensionarilor din toată țara. Câți bani a încasat Poșta Română pentru operațiune

Data publicării:
PSD își face campanie electorală prin intermediul Poștei Române

Deputatul PNL Gigel Știrbu susține, într-o postare pe Facebook, că poștașii au fost puși să semneze un act prin care își iau angajamentul de a distribui pliante electorale pentru PSD. Poșta Română a confirmat pentru Ziare.com semnarea unui contract cu PSD, în valoare de 925.000 lei, bani care au fost deja virați, pentru distribuirea pliantelor.

„Începând din această dimineață, toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD.

Nu au voie să vorbească despre asta, dar interesant este faptul că tipul care m-a sunat, mi-a spus că pe zona lui doar 3 pensionari sunt pro PSD iar restul nu-i mai deschid ușa dacă face asta.”, a afirmat Gigel Știrbu.

Potrivit Ziare.com, Poșta Română a confirmat că a încasat 925.000 lei de la PSD, în baza unui contract comercial plătit, pentru distribuirea materialelor de promovare ale social-democraților, dar susține că își desfășoară activitatea „similar celorlalți operatori de profil care activează pe piața serviciilor poștale” și respinge „orice acuzație de partizanat politic”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fost primar şi actual candidat PSD la o primărie din Vaslui, reţinut după ce a încercat să mituiască doi poliţişti

Un primar PSD din Gorj, acuzat că a lovit o tânără cu maşina. Testul antidrog a indicat „posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”

Newsweek România: Printre finanțatorii lui Nicușor Dan este Matei Păun, afacerist pro-rus

Ciolacu, după ce Ciucă a declarat că liberalii vor câştiga alegerile: PSD va avea minimum 22 de preşedinţi de CJ, vom câştiga de la PNL

Partenerii noștri