Live

Reacția deputatului Bacalbașa, după ce a fost bruscat la ieșirea din Parlament: „E o formă soft de terorism”

Data actualizării: Data publicării:

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a avut nevoie de intervenția jandarmilor pentru a putea părăsi Palatul Parlamentului, după ce a fost flancat și bruscat de protestatari. El a fost escortat în siguranță până la metrou.

Bacalbașa a catalogat incidentul drept „o formă soft de terorism urban organizată de profesioniști” și a dat vina pe SPP pentru lipsa de intervenție.

Citește și ”Iohannis se pregătește pentru ce e mai rău. Joacă la totul sau nimic.”

„Este o formă soft de terorism urban organizată de profesioniști. Jandarmeria și-a făcut datoria și îi mulțumesc. Ei au încasat brutalitățile, eu am fost la mijloc. M-au scuipat de vreo două ori.

Azi, pe holurile Parlamentului, erau unii ca maimuțele. Cum au intrat? SPP nu a intervenit! SPP e un element al statului paralel, din punctul meu de vedere. E bine ca aceste lucruri să fie investigate. Am fost înjurat. Nu am pățit nimic”, a declarat Nicolae Bacalbașa la Antena3.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Protest cu mii de oameni la Tel Aviv pentru aducerea acasă a ostaticilor. "Netanyahu încearcă să torpileze singura noastră şansă"

Se extind mișcările propalestiniene. Studenții canadieni au instalat tabere în marile universități. 200 de arestări la UCLA, în SUA

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Partenerii noștri