Live

Reacția liberalului Nicolae Robu la rezultatul obținut de „fenomenul USR-PLUS” la alegerile europarlamentare

Data actualizării: Data publicării:

Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, spune că Bucureştiul şi oraşele „de primă linie” - Timişoara, Cluj, Ploieşti, Braşov, Iaşi - au fost câştigate la alegerile europarlamentare de „fenomenul USR+PLUS” și îi felicită pe reprezentanţii alianţei.

Nicolae Robu arată, într-o postare pe Facebook, că Timişoara, Clujul, Ploieştiul, Braşovul, Iaşiul - „oraşele de primă linie, după Bucureşti” au fost câştigate, toate, la europarlamentare, ca de altfel şi Bucureştiul, de „fenomenul USR+PLUS”, potrivit News.ro.

„Cu fair-play, adresez învingătorilor felicitări! Am tăria să o fac, deşi, recunosc, prin performanţa lor, mi-au făcut un pic - şi chiar mai mult de-un pic! - amară şampania victoriei naţionale a partidului meu, Partidul Naţional Liberal!”, adaugă Robu.

PNL se situează pe primul loc în urma alegerilor europarlamentare, conform rezultatelor parţiale prezentate luni de Biroul Electoral Central.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Milionara acuzată de furt: a fugit cu mobila, după ce a ”uitat” să achite chiria 6 luni! A creat un prejudiciu uriaș: ”Odios”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, la Cluj: Cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au ajuns la acest nivel

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Candidații pentru Primăria Capitalei Sebastian Burduja (PNL) și Mihai Enache (AUR) vin la Digi24, la ora 15.00

Rareş Bogdan: „Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida”

Partenerii noștri