Live

Replica PSD la decizia PNL de a merge singur în alegeri: "Candidați singuri! Vitejilor!"

Data actualizării: Data publicării:
Rareș Bogdan și Dan Motreanu. FOTO: Inquam Photos

Deputatul PSD Marian Mina, liderul social-democraților din Giurgiu, îi ironizează pe liberalii reuniți la Sinaia să hotărască strategia pentru alegerile din 2024, care nu prefigurează liste comune cu partenerii de coaliție social-democrați. Politicianul îi persiflează pe Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, lideri PNL care s-au opus de-a lungul timpului viziunii actualei conduceri a partidului, dar și coaliției cu PSD. Totodată, Marian Mina îi întreabă retoric dacă într-adevăr au fost invitați de social-democrați pe vreo listă comună: "Dar chiar v-a invitat cineva pe vreo listă comună pentru alegeri? Tot mă uit la ușile de la PSD care pe care le-ați zgâriat... voi înșivă. Strânge lista rău, băieți?! Emoții mari?!".

"Știți bancul cu furnica aia care se uită în oglindă și se crede elefant?! Cam așa începe și povestea „Prin noi înșine” pe care Brătienii de rit nou o lansează la Sinaia, la un bufet rece.

Cu capul plecat, lângă corpul electoral mai mult leșinat decât viu al dreptei, Motreanu, Rareș și Sighiartău au ajuns să se confunde cu costumele de Halloween! Au pozat atâta timp în politicieni curajoși, ce se aruncă vânjoși în lupte electorale de unii singuri, încât riscă să ajungă precum alți eroi: cu chiloții peste costum.

E de înțeles disperarea voastră, bocitoarelor, dar chiar v-a invitat cineva pe vreo listă comună pentru alegeri? Tot mă uit la ușile de la PSD care pe care le-ați zgâriat... voi înșivă. Strânge lista rău, băieți?! Emoții mari?!

Candidaţi singuri! Vitejilor! Lumea trebuie să vadă ce fel de politicieni sunteți.. și mai ales cât puteți!", a scris deputatul din Giurgiu pe Facebook.

Editor : Andreea Smerea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rareş Bogdan: „Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida”

Ciolacu, după ce Ciucă a declarat că liberalii vor câştiga alegerile: PSD va avea minimum 22 de preşedinţi de CJ, vom câştiga de la PNL

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Partenerii noștri