Live

Robert Negoiţă, atac la Liviu Dragnea înaintea Cex-ului: E profund în neregulă

Data actualizării: Data publicării:

La intrarea în sediul PSD unde are loc ședința CEx, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, s-a arătat indignat de faptul că Liviu Dragnea ar fi chemat pe rând liderii de organizații județene și i-ar fi pus să semneze un act prin care să-și impună punctele de vedere în conflictul cu Mihai Tudose.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: „Un singur lucru vreau să spun. Am auzit că la cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-au strâns semnături de la președinții de organizații județene. Dacă lucrul ăsta s-a întâmplat, mi se pare că e profund în neregulă, este profund neprincipial. Noi trebuie să promovăm normalitatea și chestiunile principiale.

Să chemi președinții pe rând și să-i influențezi să semneze, mi se pare profund neprincipial.

Un alt aspect. De ce trebuie să luăm astăzi o decizie, așa repede? Ce arde? Deciziile importante se iau cu multă înțelepciune, cu mult calm și cu o analiză profundă. Prea luăm decizii foarte importante fără să ne consultăm și fără să analizăm îndeajuns.”

Social-democraţii s-au reunit luni după-amiază în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat o întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

Ciolacu îi taie avântul lui Negoiță: Am decis cu Ciucă că el e foarte bun la sectorul 3

Robert Negoiță anunță că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere acest lucru

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Partenerii noștri