Live

Traian Băsescu: „Moţiune de cenzură, acum!”. Ce spune despre demiterea lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Opoziţia continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE, scrie, pe Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent senator PMP.

„Moţiune de cenzură, acum! 'Opoziţia' continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE. Moţiune simplă pentru Carmen Dan, efect constituţional zero. Moţiune simplă împotriva ucigaşului de porci Daea, efect constituţional zero. Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea, rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă. Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva guvernului”, scrie Traian Băsescu.

„Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri... Ce vremuri...Opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă”, a adăugat fostul președinte.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, la Cluj: Cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au ajuns la acest nivel

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Nou sistem informatic la Casa Națională de Pensii. Cu aplicaţia „e-Talon”, cuponul de pensie va fi emis automat în format electronic

Băsescu, după atacul asupra premierului slovac Robert Fico: „Societatea europeană s-a obișnuit să trăiască în violență”

Partenerii noștri