Live

Un deputat argentinian a fost ucis într-un atac armat

Data publicării:
Parlamentarul argentinian Hector Olivares a fost atacat în plină stradă. Foto: Guliver/GettyImages

Deputatul argentinian Hector Olivares, victima, la 9 mai, a unei agresiuni armate, în centrul Buenos Aires, în care a fost ucis un funcţionar de rang înalt, a murit la rândul său din cauza rănilor, a anunţat formaţiunea din care făcea parte, relatează News.ro.

„Regretăm profund decesul deputatului Hector Olivares. Suntem alături de familia sa în această încercare”, a scris duminică pe Twitter coaliţia aflată la putere, Cambiemos, din care făcea parte deputatul.

Hector Olivares, în vârstă de 61 de ani, a fost împuşcat în mai multe rânduri în timp ce mergea pe stradă către Parlament, la Buenos Aires.

Un funcţionar de rang înalt care-l însoţea, Miguel Yadon, în vârstă de 58 de ani, a fost ucis pe loc.

În total, şase persoane au fost arestate, suspectate de implicare în această dublă crimă, inclusiv doi presupuşi atacatori care au tras.

Autorităţile au îndepărtat orice mobil politic şi privilegiază ipoteza unui atac cu caracter privat care l-a vizat pe Miguel Yadon.

Presa argentiniană scrie că poliţia înclină spre teza unei reglări de conturi în familie. Unul dintre atacatori dezaproba o legătură pe care Miguel Yadon o întreţinea cu fiica sa.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rămăşiţele superstarului Maradona ar putea ajunge într-un mausoleu la Buenos Aires

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Mamele minore care au minim 16 ani pot primi alocația pentru copil și pot decide pentru ele în relația cu statul - proiect adoptat

Partenerii noștri