Live

VIDEO. Viorica Dăncilă, huiduită la Cluj. Moment de panică al jandarmilor

Data actualizării: Data publicării:

Viorica Dăncilă se află în Cluj-Napoca, în ziua mitingului informal de la Sibiu, unde au venit liderii Europei, dar și în ziua în care PSD a organizat un miting la Iași pentru Liviu Dragnea. Premierul nu a scăpat de huiduieli, iar jandarmii au trecut printr-o situație dificilă când oficialul a mers la o biserică.

Foto: gov.ro

Surse din conducerea PSD au declarat pentru digi24.ro că Viorica Dăncilă a încercat să obțină o invitație la Sibiu, dacă nu la Summit-ul informal al Consiliului European, măcar la o întâlnire neoficială cu șefii socialiștilor europeni sau o bilaterală cu un alt șef de guvern mai apropiat de Executivul de la București, dar niciuna dintre variante nu s-a concretizat.

Întrebată despre acest lucru, Dăncilă a susținut că ea a fost nevoită să refuze astfel de întâlniri.

În tot acest timp, premierul se află azi în Transilvania, în orașele din apropiere de Sibiu. A vizitat Alba-Iulia și ulterior a mers în Cluj-Napoca. Aici a participat la câteva evenimente care nu au fost anunțate oficial și chiar a fost huiduită. 

În plus, potrivit Ziare.com, premierul era așteptat de numeroși protestatari la Casa de Cultură, unde Dăncilă ar fi trebuit să ajungă în jurul orelor 13:00, dar organizatorii întâlnirii au schimbat locul de teama huiduielilor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita fusese internat la psihiatrie în urmă cu șase luni: Nu știm dacă și-a urmat tratamentul

Fost primar şi actual candidat PSD la o primărie din Vaslui, reţinut după ce a încercat să mituiască doi poliţişti

Un primar PSD din Gorj, acuzat că a lovit o tânără cu maşina. Testul antidrog a indicat „posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”

Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci. Ea l-a ajutat”

Partenerii noștri