Live

Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis nu-mi răspunde la telefon

Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă se plânge că preşedintele o ignoră în continuare. L-a sunat de două ori, degeaba. Premierul spune că şi luni şi marţi a încercat ăs afle răspunsuri, dar Klaus Iohannis nu i-a răspuns. Voia să afle de ce i-au fost respinse propunerile de ministru. Aceasta în condiţiile în care Dăncilă a refuzat să accepte varianta propusă de președintele PSD Liviu Dragnea, de a-l ocoli pe preşedinte, prin restructurarea Guvernului în Parlament.

Am încercat o discuție cu dl Iohannis, sunt un om care mă țin de cuvânt. Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că dl președinte e la Bruxelles, șuni, dl președinte își lansează cartea la Ploiești, pe scările vopsite, marți.

Eu sper și îi solicit să dea motivarea, pentru că e sarcina lui, e obligația dumnealui ca președinte al României. Cred că e un lucru bun, și-a lansat o carte, foarte bine, dar cred că ce ține de această țară din punct de vedere instituțional, fie că vorbim de președinție, de guvern, de parlament, trebuie să fie o prioritate. Faptul că încerci că încerci să blochezi guvernul nu este un lucru care să aducă plusvaloare.

Eu cred că trebuie să dăm la o parte interesul electoral și să acționăm cu mai multă responsabilitate pentru România și pentru români”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Klaus Iohannnis de Paște: Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Iohannis se pensionează din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”. Președintele a ținut catedra blocată 27 de ani

Partenerii noștri