Live

Polițistă din Iași, acuzată că a furat cosmetice dintr-un magazin. Cum ar fi reacționat când a fost prinsă

Data publicării:

O polițistă din județul Iași este acuzată că ar fi furat dintr-un magazin produse cosmetice în valoare de aproximativ 350 de lei. Tânăra este cercetată penal pentru faptă, după ce camerele de supraveghere dintr-un centru comercial au surprins furtul.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat vineri că în această cauză a fost deja întocmit un dosar de cercetare penală pe numele tinerei poliţiste Dumitriţa B.

„În această cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. S-a dispus efectuarea cercetării prealabile, iar, în funcţie de cele constatate, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.

Polițista este acuzată că a încercat să sustragă mai multe produse cosmetice dintr-un magazin, ascunzându-le sub haine. Tânăra a fost însă oprită la ieșirea din magazin de către agenții de pază. În acel moment, femeia ar fi încercat să scape arătându-le legitimația de serviciu, dar agenții i-au chemat pe colegii polițistei. Ea este angajată în cadrul Serviciului Cabinet al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Produsele sustrase au fost înapoiate proprietarului magazinului și, dacă acesta își va retrage plângerea penală, tânăra ar putea scăpa de acuzații.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri