Live

IPJ Olt: Zeci de pasageri din microbuze şi autobuze, amendaţi pentru că nu purtau masca de protecţie

Data publicării:
Zeci de pasageri din microbuze şi autobuze, amendaţi pentru că nu purtau masca de protecţie.

Zeci de pasageri din microbuze şi autobuze care nu purtau măşti de protecţie şi mai mulţi şoferi au fost amendaţi în urma unor controale ale poliţiştilor în mijloace de transport public de persoane, au anunţat luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În contextul creşterii infectărilor cu noul coronavirus, luni, poliţiştii au efectuat verificări în 205 autovehicule de transport public de persoane, în urma cărora au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.295 de lei.

Pentru nepurtarea măştii de protecţie au fost sancţionate 55 de persoane, pasageri şi şoferi ai unor autobuze şi microbuze.

Reprezentanţii IPJ Olt au menţionat că printre persoanele amendate a fost şi şoferul unui autobuz în care aflau mai multe persoane decât numărul maxim de locuri prevăzut pe scaune. Din această cauză, cât şi pentru că nu purta masca de protecţie, şoferul în cauză a fost sancţionat cu amendă de 2.500 de lei, potrivit Agerpres.

În judeţul Olt, luni, incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 6,07 la mia de locuitori, în creştere faţă de zilele anterioare.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

„Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie!”: Șeful Gărzii de Mediu vrea pedepse cu închisoarea pentru cei care ard ilegal gunoaie

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Partenerii noștri