Live

Amendă pentru muzica dată prea tare la o nuntă organizată într-o curte din Târgu Jiu

Data actualizării: Data publicării:

O familie de romi din cartierul Obreja din Târgu-Jiu a fost amendată de polițiști, marți seara, pentru tulburarea liniștii publice, după ce a organizat o nuntă într-o curte și a dat muzica tare.

Polițiștii au fost sesizați de doi vecini, deranjați de muzica dată prea tare. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și inițial le-au cerut petrecăreților să dea muzica mai încet, dar pentru că aceștia nu s-au conformat polițiștii au revenit și i-au amendat pe organizatori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Încă de la ora 18.00, polițiștii le-au pus în vedere să dea muzica că mai încet. În jurul orei 20.30 le-a fost aplicată o sancțiune de 1.500 de lei, în baza Legii 61/1991 privind asigurarea ordinii și liniștii publice și le-a fost pus din nou în vedere să nu mai difuzeze muzică tare. În cazul în care nu se conformează vor fi luate măsurile pe care legea le prevede, din nou", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Mediafax.

Surse locale susțin că nunta a fost organizată de o familie de romi, într-o curte din cartierul Obreja.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Bacău a fost amendată cu 495 de lei pentru că a traversat strada, deși un polițist i-a făcut semn să se oprească

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție

Grădiniţă amendată de polițiști după ce doi copii de 3 ani au plecat pe stradă fără să fie observaţi de educatoare

Amendă penală de 18.000 lei pentru Silvestru Şoşoacă, după ce a lovit un polițist în timpul unui interviu acordat de Diana Șoșoacă

Partenerii noștri