Live

Câinele fugărit de un sat întreg pentru recompensa de 1100 de euro: "Niiii, câinele ăla cu bani mulți" și alergau să o prindă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Alexandra Pașca / Facebook

Alexandra Pașca, o tânără din județul Sălaj, a anunțat pe Facebook în data de 4 noiembrie că unul dintre câinii ei, Maia, a dispărut și că oferă o recompensă de 500 de persoanelor care o găsesc sau care pot oferi informații ce duc la găsirea ei. O zi mai târziu, Alexandra a anunțat că recompensa a crescut la 1100 de euro, prin ajutorul altor persoane. Postările sale au fost distribuie de peste 7.000 de ori.

În data de 7 noiembrie, tânară a povestit că a primit informații că Maia a fost văzută în satul Giurtelec din județul Sălaj, aflat la 2 kilometri distanță de satul în care locuiește.

"Maia a fost văzută azi în jurul orei 10, in Giurtelec ( județul Sălaj) satul vecin, aproximativ 2 km distanță. Domnul care a văzut-o nu a reușit să o prindă și menționez că pe Maia nici Bogdan, de multe ori, nu o putea prinde. Pâna am ajuns noi, Maia a fugit iar spre sat", a scris Alexandra Pașca pe Facebook.

Recompensa de 1.100 de euro a scos oamenii din case

Alexandra a povestit că atunci când a ajuns în satul Giurtelec a întâlnit o situație greu de crezut. Auzind de recompensa de 1.100 de euro, localnicii au pornit o adevărată vânătoare pentru găsirea câinelui pierdut.

"Între timp oamenii din sat au văzut-o. "Niiii câinele ăla cu bani mulți" și-au alergat să o prindă primii, pentru cei 1.100 de euro oferiți ca recompensă. Pe când a ajuns mama mea, au pierdut-o. Au căutat-o iar. A observat-o mami, într-o curte, lângă un gard, s-a apropiat de ea, cand a vrut sa vina, un om a început să urle și să sară spre ea " Gata, o prindem, nu mai scapă, o prind" și Maia a fugit iar", povestește Alexandra.

Femeia a povestit cum oamenii au început să o sune cerând recompensa, pentru că au văzut-o primii, în timp ce un bărbat a cerut bani pentru motorină spunând că a alimentat cu 100 de lei pentru a căuta câinele.

"Plin de copii sălbatici pe dealuri, ce râdeau și ziceau că vor fi cei mai bogați copii din clasa. Femei mature, bătrâni și oameni în toată regula, o căutau. Pentru bani. Ne sunau sa ne întrebe cand le ducem banii, ca ei au vazut-o primii si apoi cel care a trimis poza. Un domn a venit sa ne spuna ca a bagat de 100 lei benzină si nu mai are, ca a dat ture de sat pentru Maia. I-am dat banii. Si-a pierdut si ziua de muncă ( de la 10:30 la 12) si sa-i plătim. I-am mai dat 100. Daca îl mai plătim, se mai plimbă prin sat", a scris Alexandra pe Facebook.

Într-un final, tânara a povestit că Maia a fost găsită: "Am dormit cu duba in sat, la bancuta, iar ea ne-a gasit dimineața. Ne vom întoarce maine cu mulțumiri si mici atenții domnului ce ne-a trimis poze cu ea si a încercat cat a putut sa nu o piardă ( domnul cu tractorul), băiatului cu bicicleta ce ne-a arătat bancuta si unei fete ce m-a sunat sa-mi ceara poze mai multe cu Maia, care mi-a scris ca au văzut mașinile cum o fugareau si care mi-a promis ca nu se da batuta pana nu-mi ajunge Maia în brate. Sunt singurele persoane care, când am spus de recompensă, au răspuns: " nu vrem, vrem sa o găsești pe Maia si sa fiți bine". Singurele. Doi copii si-un singur om".

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri