Live

“Nu te mai suport în casă cu mine! Și nici nu te mai iubesc!”. În București, pandemia a dublat divorțurile

Data actualizării: Data publicării:

COVID-19 a ucis pâna și iubirea. Sau poate nu chiar iubirea, dar sigur i-au căzut victime multe căsnicii.  În anul 2020, foarte multe cupluri  nu au rezistat presiunilor de tot felul cu care pandemia a venit la pachet și au divorțat. Dacă până mai ieri erau foarte activi și ocupați, deodată s-au trezit închiși într-un apartament-cușcă, plin de tensiune și de nesiguranță.

Pandemia a scos la iveală toate slăbiciunile și temerile noastre, dar și curaj și speranța. Pe unii i-a unit, pe alții i-a dezbinat. În București și în toată țara, s-a dublat numărul divorțurilor, dar și numărul ordinelor de protecție. Răzvan Niculescu e avocat de divorțuri și vorbește despre cele mai des întâlnite, dar și despre cele mai nebunești motive de divorți în pandemie.

Citește mai departe pe b365.ro

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cât de aproape suntem de o nouă pandemie? Experții avertizează că virusuri necunoscute pot apărea brusc: „Ar fi o amenințare masivă”

Doi medici, trimiși în judecată după ce ar fi falsificat, în pandemie, fișa medicală a unei paciente. Femeia, bolnavă de Covid, a murit

Reguli bizare în Coreea de Nord: Ce se întâmplă dacă doi soți vor să divorțeze

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Partenerii noștri