Live

O femeie a născut într-o benzinărie și a abandonat bebelușul într-un tomberon

Data actualizării: Data publicării:
Foto: presasm.ro

Un bebeluș a fost găsit, joi, abandonat într-o benzinărie din Satu Mare, de un angajat. Polițiștii au început o anchetă și au găsit-o pe femeia care și-a abandonat pruncul.

Femeia însărcinată a intrat în toaleta unei benzinării din Satu Mare, în jurul orei 18:20, și a născut acolo, apoi a abandonat copilul, au transmis polițiștii sătmăreni, potrivit primelor informații obținută în anchetă. Bebelușul a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a alertat autoritățile.

„Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare, potrivit Mediafax.

Potrivit presasm.ro, care citează surse judiciare, femeia care a născut în benzinărie a fost identificată. Are 30 de ani, a venit din Germania într-un autobuz cu destinația Botoșani, intrând în țară prin vama Petea.

Presa locală mai relatează că bebelușul a fost aruncat într-un tomberon, iar angajatul a auzit plânsetele fetiței de aproape 3 kilograme.

Polițiștii au găsit-o pe femeie după ce aceasta s-a urcat din nou în autobuz și i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Personalul de pe ambulanță și-a dat seama că ea a născut recent și au făcut legătura cu bebelușul abandonat.

Femeia este audiată acum de către polițiști și i s-a întocmit un dosar penal.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Percheziții în Satu Mare după ce Poliția a primit sesizări că 350 de familii de albine ar fi murit din cauza pesticidelor

Un nou-născut a fost găsit mort pe un teren din Satu Mare. Mama bebelușului, o fată de 16 ani, a fost transportată la spital

Două camioane care veneau din Germania și urmau să ajungă în Sălaj și Vrancea au fost întoarse din drum, la graniță

Partenerii noștri