Live

Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale

Data publicării:
Foto: GettyImages

Autoritățile din Drobeta Turnu Severin vor să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale. „Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră, a tuturor”, anunță primarul, potrivit Mediafax.

Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu Severin, anunță că în ședința de vineri, 30 iulie, se va decide interzicerea circulației trotinetelor electrice în zonele exclusiv pietonale și de promenadă.

Potrivit primarului, au existat, în ultima perioadă, foarte multe sesizări din partea severinenilor, că tinerii care folosesc trotinetele electrice nu respectă deloc regulile de deplasare, conduc cu viteză și au fost dese situațiile în care au lovit trecătorii.

„Este o decizie grea, dar necesară pentru siguranța noastră a tuturor, dar mai ales a bătrânilor și copiilor care se feresc cu greu din fața tinerilor vitezomani. Este obligatoriu să reglementăm condițiile de deplasare pentru a evita accidentele. Vor exista avertismente, amenzi, iar celor care nu vor înțelege le vom confisca trotinetele”, spune Marius Screciu.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina, cercetat după ce a condus o motocicletă, fără permis, şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Adolescentul care și-a înjunghiat iubita pe stradă în Drobeta Turnu Severin a fost reținut la zece zile după atac

O adolescentă a fost înjunghiată de iubit pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin. Băiatul a încercat apoi să se sinucidă

VIDEO. Tânăr bătut cu bestialitate și lăsat inconștient în mijlocul străzii, printre mașini. Poliția îi caută pe agresori

Partenerii noștri