Live

Probleme cu furnizarea apei calde în două sectoare ale Capitalei. Când se va remedia situația

Data actualizării: Data publicării:

Mai multe puncte termice din sectoarele 4 și 5 ale Capitalei furnizează apă caldă de consum sub parametrii normali, în special la orele de consum maxim, a anunțat sâmbătă Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti. Motivul este intrarea în revizie a unor porţiuni din reţelele de termoficare, simultan cu efectuarea reviziei la CET Progresu, care aparţine Ministerului Economiei.

Alimentarea cu agent pentru apă caldă de consum pentru punctele termice din aceste sectoare a fost preluată de CET Sud, a precizat Termoenergetica.

Până pe 8 iunie, când se va finaliza revizia la CET Progresu, reluarea furnizării în parametrii normali a apei calde se va realiza gradual pentru fiecare punct termic afectat. Termenul maxim estimat pentru realizarea reglajelor este de 72 de ore.

De asemenea, după încheierea sezonului de încălzire 2019 - 2020, au fost începute, în toate sectoarele din Bucureşti, lucrări de reparaţii şi înlocuire a porţiunilor de conductă deteriorată. Intervențiile sunt programate să dureze între 24 şi 48 de ore în fiecare punct de lucru și doar în cazuri excepţionale să fie prelungite.

Lucrările vor fi efectuate în toate sectoarele din Capitală şi vor fi anunţate, atât prin postarea de afişe la scara fiecărui bloc aflat în această situaţie, cât şi centralizat, pe site-ul CMTEB - la rubrica "Lucrări programate".

Toate opririle în furnizarea apei calde sunt anunţate pe site-ul instituţiei - www.cmteb.ro, la secţiunile "Avarii", "Lucrări programate" sau "Funcţionare sub parametri". Tot acolo sunt menţionate cauzele opririi, zonele afectate şi orele estimate de repunere în funcţiune. Aceste informaţii sunt actualizate în permanenţă în funcţie de situaţia existentă pe teren.

Editor: B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sectoarele 2 și 3 din București, dar și mai multe cartiere din Sectorul 1, rămân fără apă caldă

520 de blocuri din București rămân fără apă caldă în perioada următoare

Aproape 700 de blocuri din București rămân fără apă caldă, unele și pentru trei săptămâni

Aproape 600 de blocuri din toate sectoarele Bucureștiului rămân fără apă caldă, unele și peste două săptămâni

Partenerii noștri