Live

Trupul unei femei care a dispărut în decembrie, anul trecut, a fost găsit într-un lac din județul Neamț

Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Trupul unei femei care a dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut a fost găsit, luni, într-un lac din judeţul Neamţ. Starea cadavrului nu a permis anchetatorilor să stabilească dacă are urme de violenţă, aşa că se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza decesului, transmite News.ro.

„La data de 29 mai, în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin”, anunţă, luni, Poliţia Judeţeană Neamţ.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, o femeie în vârstă de 42 ani, din Vădurele, persoană dispărută din data de 11.12.2022.

„Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că trupul era în stadiu avansat de descompunere şi nu s-a putut stabili dacă sunt urme de violenţă.

În aceste condiţii, anchetatorii aşteaptă concluziile medicilor legişti.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri