Live

Un bărbat din Argeș a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit

Data publicării:
Foto: Agerpres

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpit, el fiind ulterior găsit la domiciliu şi condus la audieri, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Agerpres.

„În cursul serii de 24 octombrie, printr-un apel la Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, un bărbat a sesizat că ar fi lipsit de libertate, după care a întrerupt apelul. Imediat, poliţiştii au fost mobilizaţi în aria în care a fost localizat apelul, unde s-au desfăşurat activităţi de căutare", precizează IPJ Argeş.

Conform sursei citate, bărbatul a fost identificat vineri dimineaţă de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului la locuinţa sa, stabilindu-se că nu se afla în pericol.

„Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale care se impun", se mai menţionează în comunicat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi adolescenți din Argeș au murit, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Șoferul își luase permisul acum două săptămâni

Deputatul Focșa susține că nu și-a bătut soția și că totul a fost o controversă legată de fiul lor. „Sunt convins că o să îi pară rău”

Ipoteză șocantă în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: nu ar fi fost un accident, ci o răzbunare

Un șofer din Suceava, suspectat că a accidentat mortal un pieton, a fost găsit acasă. Era beat și s-a baricadat în locuință

Partenerii noștri