Live

Un bărbat din Dâmbovița a făcut o descoperire șocantă în fundația casei pe care a cumpărat-o recent. A sunat imediat la 112

Data publicării:
FOTO: captură video TVR

Surpriză de proporții pentru un bărbat din Dâmbovița. În timp ce își renova casa cumpărată de curând în Ghirdoveni, Dâmbovița, un bărbat a descoperit în fundația ei o bombă care, cel mai probabil, provine din Al doilea Război Mondial.

Speriat că bomba ar putea fi încă activă, bărbatul a sunat imediat la 112 și a anunțat descoperirea.

Bărbatul a cumpărat recent casa bătrânească din localitatea dâmbovițeană, după ce proprietarul acesteia a decedat. A descoperit proiectilul sub podea, chiar în fundația casei, în timpul renovării, potrivit TVR.

Echipajele de la ISU și Poliție care au ajuns la fața locului au încercuit toată zona, după care bomba a fost ridicată și dusă într-o zonă sigură, unde va fi distrusă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Descoperire macabră la o fostă bază nazistă. Cinci schelete cu mâinile și picioarele tăiate, descoperite la „Bârlogul Lupului”

Ultimele zile ale lui Hitler. Pe 30 aprilie 1945, dictatorul care visa „Reich-ul de 1000 de ani” se sinucidea în buncărul său

80 de ani de la bombardamentele americane asupra Bucureștiului. „Era groaznic, fugeam când auzeam bombardierele. Apoi am fugit de ruși”

O elevă de 17 ani din Dâmbovița ar fi fost agresată sexual în liceu, de patru adolescenți. Făptașii, arestați preventiv

Partenerii noștri