Live

Un copil a murit şi altul a fost grav rănit după ce au intrat cu skateboard-ul într-o mașină

Data publicării:

Un băiat de 9 ani a murit, iar prietenul lui a fost grav rănit într-un accident, în judeţul Iaşi. Cei doi copii au fost loviţi de o dubiţă, după ce au ieşit în calea vehiculului, de pe o stradă secundară. Erau aşezaţi pe un skateboard.

Strada pe care copiii se jucau cu skateboardul este în pantă, iar placa avea viteză mare atunci când a apărut, brusc, în faţa autoutilitarei. Martorii spun că şoferul maşinii nu a avut timp să reacţioneze. Medicii i-au găsit pe cei doi băieţi în viaţă.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași: Copilul de 9 ani era în stop cardio-respirator, politraumă, șoc cu multiple fracturi. A răspuns la manevrele de resuscitare efectuate de medicul de pe SMURD și a fost transportat în stare foarte gravă la UPU Sf. Maria cu un prognostic rezervat. Al doilea copil, comatos, cu traumă cranio-cerebrală a fost preluat de către echipajul de la ambulanță și dus în UPU de la Spitalul Profesor Oblu, de asemenea cu prognostic rezervat.

Cel mai mare dintre băieţi a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spital.

Buta Neculai, tatăl copilului decedat: Și-a luat un copilaș care e prieten și s-a dus la vale cu el, în rest nu știu nimic.

Martor: Venea la vale în șezut, fiind valea mare, viteză, și a ajuns în fața mașinii.

Martor: Putea să se întâmple oricărui șofer, nu numai lui.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Femeia care a condus beată cu 148 km/oră în Iași și a ucis patru muncitori a fost plasată în arest la domiciliu

Un copil de 3 ani a fost ucis de un TIR pe trecerea de pietoni. Tatăl și fratele lui sunt în spital în stare gravă

Deputatul Alexandru Muraru propune legalizarea radarelor fixe în localități pentru „calmarea traficului și siguranță în trafic”

Șoferița beată care i-a ucis pe cei 4 muncitori la Iași a fost arestată. Vecini: „Era zâmbăreață, așa. S-a urcat la volan și a plecat”

Partenerii noștri