Live

Un polițist a prins doi bărbați mascați, care fugeau cu o geantă. A avut însă o surpriză

Data actualizării: Data publicării:

Două persoane mascate care fugeau cu o geantă voluminoasă au fost prinse de poliţişti, marţi, în Ploieşti, potrivit IPJ Prahova, citat de Agerpres. De fapt, cei doi făceau o farsă filmată.

Un poliţist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploieşti, a văzut 2 bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă. Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei doi bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă. După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre doi bărbaţi, cunoscuţi în mediul online din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune”, precizează IPJ Prahova.

Totuși, cei doi bărbaţi, precum şi a treia persoană, care filma, au fost duşi la sediul Poliţiei, unde au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea liniștii publice.

Editor web: M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Doi polițiști încearcă să-și scoată mașina împotmolită pe plajă. Ce metode au folosit ca să nu-și ude pantofii

VIDEO Mascați amenințați cu toporul de un bărbat care o ținea captivă pe sora lui. Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru bani

Muncitorii au aruncat pietriș în craterul de 18 metri din Slănic. Prefectul susține că nu trebuie extins perimetrul de siguranță

Fetița de două luni, bătută crunt de mama care e cadru militar, dă semne de însănătoșire. "E o luptătoare!"

Partenerii noștri