Live

Un sirian a plătit unui șofer 1.000 de euro ca să-l ducă în portbagajul de pe plafon din Bulgaria până în Germania

Data publicării:
Sursa foto: Politia de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autoturism, care era montat pe plafonul acestuia.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat, arată comunicatul instituției.

La cercetări s-a stabilit că persoana depistată ascunsă este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna (Bulgaria) și că urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

Câți ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţa pentru a fugi de război. Cele mai multe victime, la frontiera cu România

Philip Morris International donează Poliției de Frontieră două drone în valoare de aproape 700,000 USD

România a oprit la frontieră 116 oameni din Rep. Moldova plătiți de Ilan Șor pentru a protesta la București în timpul congresului PPE

Partenerii noștri