Live

Un tânăr a fost reţinut după ce a postat pe internet un clip în care chinuia o pisică

Data actualizării: Data publicării:
Un român, considerat cel mai periculos agresor sexual din Spania, a fost condamnat la aproape 300 de ani de închisoare Foto: Getty Images

Un tânăr din Alba a fost reţinut de poliţişti după ce a publicat pe internet un videoclip în care arată cum schingiuie o pisică, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, scrie Agerpres.

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 18 mai, în jurul orei 23,30, ar fi luat o pisică de pe stradă, pe care ulterior ar fi rănit-o. Tânărul a filmat şi a postat pe o reţea de socializare", a menţionat sursa citată.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni prevăzute de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor.

Redactare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Partenerii noștri