Live

VIDEO Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia: „Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”

Data actualizării: Data publicării:
Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia: „Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă”. Foto: Digi24

Mărturie cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut ambii părinți în explozia de la Crevedia. Acum, acesta se pregătește de înmormântarea celor doi. Femeia care a murit din cauza arsurilor vorbea la telefon cu fiica sa, în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări. Soțul său a făcut infarct când a văzut-o, povestește fiul celor doi.

-Mama era afară, în curte, când a prins-o explozia, iar tata venea de la muncă. S-a dus că a văzut fum.

Aș vrea să aduc la cunoștința organelor competente și mai ales domnului Arafat, care a spus că tata nu a murit în asta, dar unde a murit? A călcat pe o sticlă și a murit? Din ce cauză a murit? Măcar nu poate să îi fie rușine să gândească decât că e o durere foarte mare să pierzi amândoi părinții odată. Măcar putea să spună condoleanțe. E strigător la cer.

-Nu v-a sunat nimeni să va transmită condoleanțe?

-Nu.

-Să vă ajute cu înmormântarea?

-Nu a spus nimeni.

Să trăiești cu o femeie 30 și ceva de ani, s-o vezi lângă tine, jos, arsă, s-o mai cunoști doar după ochi... Era arsă în totalitate, nu era spațiu unde să pui degetul pe ea.

Acum trebuie să-mi îngrop ambii părinți. Rude nu mai am, mai am un unchi lângă mine, și el ars, băiatul lui a venit din Londra.

Părinții mei au spus mereu că din cauza lor o să moară, că acolo e o bombă.

2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia. Unii dintre răniți sunt în România, alții au fost transferați în străinătate. De asemenea, 8 case au fost distruse.


Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Explozie puternică într-un bloc din Germania. Trei oameni au murit, iar alți 16 au fost răniți

Un oligarh apropiat de Kremlin lansează o teorie a conspirației: Sabotorii conductei Nord Stream s-ar fi antrenat în România

Patronii stației GPL din Crevedia au depus plângere penală împotriva pompierilor care au coordonat intervenția. Ce acuzații le aduc

Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Iași. Totul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Partenerii noștri