Live

VIDEO. Momentul în care o tânără din Timișoara e jefuită pe stradă și se luptă cu atacatorul

Data publicării:

O tânără din Timișoara a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla în centrul orașului, alături de două prietene. Fata a fost atacată de un bărbat care a îmbrâncit-o și a încercat să îi fure geanta.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă au surprins tot incidentul. Pe filmare se vede cum agresorul încearcă din răsputeri să o trântească la pământ, însă tânăra nu se pierde cu firea și se luptă cu el, lovindu-l de mai multe ori.

În cele din urmă, tânăra nu se mai poate apăra și dă drumul genții, iar bărbatul o ia la fugă. Fata a depus plângere la poliție, astfel că ofițerii au reușit să îi dea de urmă agresorului, după ce acesta a folosit cardul tinerei pentru a face mai multe plăți.

Poliția a reușit să recupereze și geanta tinerei, iar bărbatul a fost arestat. La audieri, bărbatul în vârstă de 33 de ani le-a vorbit anchetatorilor numai în limba engleză, deși este român și a petrecut doar câțiva ani în Marea Britanie.

„Vineri seara, în apropiere de miezul nopții, un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi deposedat prin violență o fată de poșetă, telefonul mobil și carduri și a folosit cardul contactless. Barbatul a fost identificat în jurul orelor prânzului și depistat în Timișoara în cursul serii. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentantii IPJ Timis, potrivit Opinia Timișoarei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Jafuri spectaculoase în Gaza. Grupuri armate au aruncat în aer camerele de protecție ale băncilor și au furat banii din seifuri

Jaf plănuit în detaliu: 3 români din Italia au furat bani și bijuterii de la un bătrân, dar un muc de țigară i-a dat de gol

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Secretar de stat în MAI: România este o ţară sigură, fapt recunoscut şi de cetăţenii din alte state care ne vizitează

Partenerii noștri