Live

Video Cu BMW-ul pe acoperișul unei case din Alba. 4 tineri au scăpat cu viață ca prin minune. Primele imagini surprinse imediat după accident

Data actualizării: Data publicării:
Sursa colaj foto: Alba24.ro

La 4 zile de la accidentul din Alba, în care 4 tineri au fost răniți, au apărut și primele imagini surprinse de martori. În filmarea realizată până să ajungă echipele de salvare se văd victimele, dar și ce a mai rămas din mașina grav avariată. Din cauza vitezei, BMW-ul a ajuns pe acoperișul unei case, iar în urma impactului, motorul acestuia a fost proiectat la câțiva metri distanță. Accidentul a avut loc în prima zi din an și, potrivit localnicilor, ar fi fost consecința unei curse între două mașini, scrie Alba24.ro.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional! 

"- Vai ce a rămas... Doamne ferește! Ce accident! Motorul a zburat din el... Ia uitați, fraților! Motorul a zburat din el! Incredibil ce a rămas din mașina asta! Acesta e motorul. Uitați unde a ajuns motorul! Absolut incredibil unde a ajuns motorul! Extraordinar!
- Cum a urcat pe casă?! A zburat pe casă!"

În imaginile surprinse de un martor imediat după producerea accidentului se văd proporțiile dezastrului: un BMW făcut praf, o victimă întinsă pe jos, alte două blocate în mașină, acoperișul unei case distrus, dar și motorul BMW-ul, aruncat la aproximativ 20 de metri distanță.

Cum a ajuns BMW-ul pe casă. Ce spun martorii

Martorii spun că accidentul de pe DN1, de pe raza localității Lancrăm, s-ar fi produs ca urmare a unei curse auto între două autoturisme. Din cauza vitezei cu care gonea spre Sebeș, șoferul BMW-ului, un tânăr de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, scrie Alba24.ro.

La un moment dat, mașina a lovit o bordură și, din cauza vitezei, a sărit peste o mașină parcată în fața porții și a sfârșit în acoperișul casei, după care a căzut pe asfalt. Din cauza impactului, motorul autoturismului a fost proiectat din mașină, la aproximativ 20 de metri distanță, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un urs de 300 de kilograme a fost eutanasiat în Alba. Animalul era grav rănit, după ce fusese lovit de un TIR

O fetiţă de doi ani din București a căzut de la etajul întâi al unui bloc. S-ar fi urcat pe pervaz în joacă

O fată de 13 ani din Giurgiu a fost înjunghiată de un tânăr de 20 de ani. Agresorul, prins de polițiști

O pisică rămasă captivă în geamul rabatat al locuinței de la etajul 4 a fost salvată de pompierii din Tulcea

Partenerii noștri