Live

Blue Air anunță că și-a schimbat numele: Este o denumire care ne definește mai bine

Data publicării:

Blue Air și-a modificat forma de organizare juridică din Societate cu Răspundere Limitată (SRL) în Societate pe Acțiuni (SA). De asemenea, numele companiei, Blue Air - Airline Management Solutions SRL, a fost, la rândul său, schimbat în Blue Air Aviation, arată un comunicat transmis joi de companie.

„Prin decizia Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 3 august 2018, Blue Air și-a schimbat forma de organizare juridică din SRL. în SA. Pentru a marca acest pas, am ales și un nume nou, care ne redefinește mai bine identitatea: Blue Air Aviation”, a declarat Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air.

Schimbarea anunțată de Blue Air face parte din strategia companiei de a-și consolida poziția și de a deveni un puternic operator aerian paneuropean. Tudor Constantinescu, directorul comercial al Blue Air, a subliniat că „în continuare, ne propunem să arătăm că suntem o companie solidă”.

Blue Air estimează pentru 2018 peste 5,5 milioane de pasageri și o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, ambii indicatori în creștere cu 10% față de anul trecut. În anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriană românească, depășind, în premieră, compania de stat Tarom după numărul de pasageri transportați, statut pe care și l-a menținut de-atunci până în prezent. Compania are aproximativ 1.500 de angajați, dintre care peste 800 sunt personal navigant.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peste 70 de tornade au lovit SUA. Mai multe avioane de pe un aerodrom au fost distruse, iar unele case au rămas fără acoperișuri

Klaus Iohannis, despre folosirea unui avion privat de lux în vizita din Coreea de Sud: „Am venit cu o aeronavă mică”

Washington Post: Israelul a atacat pentru a demonstra că are capacitatea ofensivă de a ajunge în centrul Iranului

Boeing: O nouă lovitură după ce un angajat face dezvăluiri despre construcția inadecvată a avioanelor

Partenerii noștri