Live

Elon Musk a dezvăluit că a încercat să vândă Tesla către Apple, dar a fost ignorat de Tim Cook

Data publicării:
Elon Musk, fondatorul Tesla. Foto: Profimedia Images

Elon Musk a dezvăluit pe Twitter că a încercat să vândă Tesla către Apple "în perioada grea din timpul dezvoltării Model 3", dar CEO-ul Tim Cook a refuzat să se întâlnească cu el, informează CNN.

CEO-ul Tesla a dezvăluit acest episod ca răspuns la o știre Reuters care anunța, citând surse, că Apple intenționează să lanseze un automobil electric care va folosi o tehnologie nouă pentru baterie.

"În perioada grea din timpul dezvoltării Model 3, l-am contactat pe Tim Cook pentru a discuta posibilitatea ca Apple să achiziționeze (la o zecime din valoarea actuală)", a scris Musk pe Twitter. "A refuzat să ne întâlnim".

Elon Musk a spus informația Reuters este "ciudată, dacă este adevărată".

Tesla Model 3 s-a lansat pe piață în 2017, dar compania s-a confruntat cu luni de zile de dificultăți în producția mașinii. La un moment dat, modelul era asamblat într-un cort de mari dimensiuni poziționat lângă fabrica Tesla din Freemont, California. Model 3 a devenit acum cel mai bine vândut model de lux din SUA și a avut o contribuție importantă în parcursul Tesla către poziția de cea mai valoroasă companie auto din lume.

Lansarea pe piață a unui nou constructor auto este o operațiunea dificilă. Musk a spus că Tesla a fost de mai multe ori la un pas de faliment în istoria sa de 17 ani, trecând pe profit abia anul trecut.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

China a obligat Apple să elimine WhatsApp și Threads din magazinul de aplicații 

Tesla va cere acţionarilor să restabilească pachetul de compensaţii de peste 55 de miliarde de dolari pentru directorul Elon Musk

O româncă ale cărei inițiale sunt gravate pe bateriile Tesla îl acuză pe Elon Musk că a ascuns un defect al mașinilor

Partenerii noștri