Live

FIAT încetează să mai vândă mașini în culoarea gri

Data publicării:
Sursa foto: Profimedia Images

Producătorul auto italian FIAT va înceta, începând cu luna iunie, să mai vândă mașinile sale în culorea gri, potrivit unui comunicat al companiei.

Decizia ar putea fi valabilă, cel puțin pentru moment, doar în Europa, informația apărând pe site-ul media al Stellantis Marea Britanie. În același timp, anunțul a fost făcut și pe pagina globală de Facebook a companiei, fără să se precizeze că decizia se va aplica doar în anumite țări.

Majoritea mașinilor vândute la nivel mondial sunt albe, negre și gri, deci decizia FIAT poate fi considerată riscantă. Compania italiană și-a motivat inițiativa spunând că imaginea pe care o construiește este axată pe culori vii, reprezentative Italiei, iar griul nu face parte dintre acestea.

Într-un videoclip de promovare, CEO-ul FIAT, Olivier Francois, se urcă la bordul unui Fiat 600e și este coborât cu macaraua într-un container de culoare.

Stellantis este constructorul european uriaș creat prin fuziunea FIAT Chrysler - Peugeot Citroen și cuprinde 15 branduri auto.

 

 

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mașina care își poate schimba culoarea prin apăsarea unui buton, prezentată la salonul de tehnologie CES 2022

Percheziţii la birourile Fiat şi Iveco din Germania, Italia și Elveția. Există suspiciuni de manipulare a emisiilor motoarelor diesel

Inginerul care a proiectat sistemul de frânare ABS pentru mașini a inventat acum un dispozitiv anti-Covid-19. Cum funcționează

Angajaţii Fiat, nemulţumiţi de posibilul transfer al lui Ronaldo la Juventus

Partenerii noștri