Live

Deputații s-au pronunțat pe moțiunea anti-Șova

Data actualizării: Data publicării:

Parlamentarii PSD, ALDE și ai minorităților s-au declarat mulțumiți miercuri de activitatea ministrului Lucian Șova, fapt pentru care au votat împotriva moțiunii simple inițiată de USR.

Moţiunea simplă intitulată "Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrăzi", iniţiată de USR, a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor, informează Agerpres.ro.

Au fost înregistrate 120 voturi "pentru, 153 "împotrivă" şi o abţinere. Moţiunea a fost semnată şi de parlamentari USR, PMP şi neafiliaţi. Parlamentarii UDMR au votat pentru moțiune după ce marți Kelemen Hunor, liderul UDMR,  s-a declarat nemulțumit de activitatea ministrului Lucian Șova.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Cu 48 de km noi de autostradă în 2023, România n-a trecut de borna de 1.000 de km. A reușit acum, cu o porțiune din Centura Capitalei

Călătoriile cu trenul pe distanțe mai scurte ar putea fi mai ieftine. Anunțul Ministerului Transporturilor

Contractul pentru 62 de trenuri noi, anulat de instanță. Grindeanu: Nu e neapărat pierdere, sunt convins că va exista o reevaluare

Partenerii noștri