Live

În septembrie se va da în circulaţie un lot din Autostrada Transilvania. „O să ajungem la acea mie de km de drum expres şi autostradă”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că pe autostrada Piteşti-Sibiu se lucrează bine şi că sectorul Piteşti-Curtea de Argeş se va deschide circulaţiei mai repede decât era estimat. Grindeanu a adăugat că în luna septembrie se va da în circulaţie un lot din Autostrada Transilvania, iar cu acel lot se va atinge borna de 1.000 de kilometri de drum expres şi autostradă în România.

Sorin Grindeanu a declarat, marţi, la Timişoara, că pe autostrada Piteşti-Sibiu se lucrează „surprinzător de bine”.

„Am văzut şi alte şantiere, şi anume parte din Piteşti-Sibiu, lucrează surprinzător de bine, au ajuns undeva la 50 la sută. Acolo termenul este 2025, probabil că vor termina Piteşti-Curtea de Argeş mai repede, la sfârşitul anului viitor”, a subliniat Sorin Grindeanu, potrivit News.ro.

Ministrul Transporturilor este mulţumit şi de stadiul lucrărilor pe lotul Nuşfalău - Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania.

„În septembrie se va da în circulaţie un lot de pe Autostrada Transilvania, de la Nuşfalău la Suplacu de Barcău. Cu acei kilometri o să ajungem şi noi la acea mie de kilometri de drum expres şi autostradă. Puţin faţă de cât ar trebui să avem, dar se atinge acea bornă”, a spus Grindeanu.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu e sigur că banii din PNRR pentru infrastructura rutieră vor fi folosiți integral. „Am semne de întrebare pe zona CFR”

Autostrada Ploiești-Brașov. Guvernul aprobă indicatorii tehnico-economici pentru un nou sector de drum

Polițiștii belgieni au reținut 5 suspecți în cazul șoferului român de TIR, ucis de un capac de canal care a străpuns parbrizul

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Ce rute alternative ai dacă vrei să scapi de aglomerație când vii de la munte sau de la mare

Partenerii noștri