Live

VIDEO. O stradă din Centrul Vechi al Capitalei s-a surpat

Data actualizării: Data publicării:

O porţiune din strada Spiru Haret, situată în Centrul Capitalei, în apropiere de Cișmigiu, s-a surpat din cauza ploilor torenţiale din ultimele zile.

Chiar pe trecerea de pietoni s-a căscat o groapă de dimensiuni considerabile, iar polițiștii au intervenit pentru a securiza zona. În imaginile postate pe Facebook se vede cum polițiștii au oprit circulația și au delimitat zona surpată cu ajutorul conurilor reflectorizante. 

„Traficul rutier este restricționat în totalitate pe Str. Spiru Haret, ca urmare a unui incident produs în zonă după fenomenele meteorologice manifestate în utlimele zile. Din cauza cantităților însemnate de apă acumulate, o porțiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineață, pe trecerea pentru pietoni”, transmite Primăria Capitalei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Muncitorii au aruncat pietriș în craterul de 18 metri din Slănic. Prefectul susține că nu trebuie extins perimetrul de siguranță

Momentul în care craterul din Slănic Prahova se adâncește. Un stâlp s-a prăbușit și a fost înghițit de pământ

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Situația din Slănic Prahova se agravează: Primele concluzii arată că nu există o galerie subterană. Localnicii au altă ipoteză

Partenerii noștri