Live

18 răniți după o explozie puternică la o centrală electrică din Rusia. Trei persoane sunt date dispărute

Data actualizării: Data publicării:
18 răniți după o explozie puternică la o centrală electrică din Rusia. Trei persoane sunt date dispărute. FOTO: X (Twitter) Muzzleflash

Trei persoane sunt date dispărute şi 18 au fost rănite după o explozie la centrala electrică Shagonar din îndepărtata regiune rusă Tuva, a declarat, miercuri, şeful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Explozia s-a produs în sala de cazane.

Șase dintre cei 18 răniți sunt în stare gravă, a precizat Vladislav Khovalyg pe  Telegram.

Incendiul izbucnit la instalaţie a fost localizat. Nu a fost raportat niciun deces. Nu se știe care e cauza accidentului, în acest moment având loc investigații, a precizat Khovalyg.

Serviciile de urgenţă se află la faţa locului, iar clădirea este izolată.

"Stabilim un comandament operaţional, incluzând conducerea Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, a Ministerului Afacerilor Interne, a Gărzii Naţionale, a ministerelor regionale de sănătate, a Ministerului Locuinţelor şi Utilităţilor Publice, a Ministerului Combustibilului şi Energiei, a serviciilor de urgenţă şi a Protecţiei Civile. Suntem în curs de mobilizare a echipajelor de urgenţă pentru a face faţă consecinţelor", a adăugat el.

Presa locală a raportat că toate cele patru cazane de la centrala termică Shagonar nu au fost avariate şi sunt în stare de funcţionare. În prezent, încălzirea centrală este deconectată din cauza lucrărilor de restaurare de urgenţă.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

The Economist: Ordinea internațională liberală se află în pragul colapsului. Prăbușirea economiei globale ar fi bruscă și ireversibilă

Ucraina susține că a atacat o rafinărie rusească situată la 1.200 km de graniţă. „O dronă cu rază lungă de acţiune «a făcut o vizită»”

Kremlinul o acuză pe Maia Sandu de nazism, pe același narativ folosit de Rusia la invadarea Ucrainei

Viktor Orban a vorbit la telefon cu Zelenski înainte de întâlnirea cu Xi Jinping

Partenerii noștri