Live

Galerie Foto Atentat cu bombă în Filipine. Trei oameni au murit și alți nouă au fost răniți

Data publicării:
Incidentul a avut loc într-o sală de sport de la Universitatea de Stat Mindanao (MSU) din oraşul Marawi. FOTO: Profimedia Images

Un atentat cu bombă a avut loc în Filipine, în timpul unei slujbe catolice. Trei persoane au fost ucise şi alte nouă au fost rănite în explozie, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

Incidentul a avut loc într-o sală de sport de la Universitatea de Stat Mindanao (MSU) din oraşul Marawi, duminică dimineaţa.

În 2017, oraşul a fost scena unor conflicte de cinci luni între forţele guvernamentale şi militanţii cu legături cu Statul Islamic.

Universitatea a declarat că este „profund întristată şi îngrozită de violenţele fără sens şi oribile”.

„Violenţa nu îşi are locul într-o societate civilizată şi este detestabilă într-o instituţie de învăţământ superior precum MSU. Suntem solidari cu comunitatea noastră creştină şi cu toţi cei afectaţi de această tragedie”, a declarat un reprezentant al universității.

Universitatea a adăugat că în campusul său a fost desfăşurat personal de securitate suplimentar şi că toate activităţile academice vor fi suspendate până la noi ordine.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

GALERIE FOTO. Circa 30 de persoane rănite, între care două în stare gravă, în coliziunea dintre două trenuri, în Argentina

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pistă în timpul decolării. Unsprezece persoane au fost rănite, între care patru grav

Mai multe persoane au murit și altele au fost rănite într-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

Partenerii noștri