Live

Autostradă din Germania, închisă după ce a început să „plouă cu bani”

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Poliția din sud-vestul Germaniei a fost nevoită să închidă temporar o autostradă, după ce a început să „plouă cu bani”, relatează BBC News.

Bancnotele au fost aruncate de-a lungul autostrăzii A98, din Baden-Württemberg, joi dimineața. Un șofer a sunat la poliție pentru a raporta incidentul, iar poliția a închis autostrada, între Eimeldingen și Weil am Rhein.

Polițiștii au recuperat aproximativ 900 de euro și un portofel. Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că, cel mai probabil, un șofer și-a pus portofelul pe capotă, apoi a demarat, fără să își dea seama de greșeală.

Șoferul nu a putut fi identificat, întrucât în portofel, în afară de bani, nu se afla nimic altceva.

Șeful poliției a declarat însă că șoferul ghinionist și-ar putea recupera banii, totuși: „Ar trebui să ne spună exact câți bani a avut în portofel, ca să ne dăm seama dacă spune adevărul sau nu”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost atacat în timp ce lipea afișe

„Extremiștii sunt complet dezinhibați și ne consideră vânat”. Un europarlamentar german, bătut cu sălbăticie în timp ce lipea afișe

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Dezastru în Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni. Inundații în Germania și Olanda, grindină cât mingea de ping-pong în Franța

Partenerii noștri