Live

Șapte oameni au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit în nordul Italiei. Cei șase pasageri erau străini

Data actualizării: Data publicării:
Cinci oameni au murit și doi sunt dați dispăruți, după ce un elicopter s-a prăbușit în nordul Italiei. Foto: Profimedia

Șapte oameni au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit sâmbătă în nordul Italiei. Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă muntoasă, în condiţii meteorologice dificile.

ACTUALIZARE 21:30 Toți cei 7 ocupanți ai elicopterului prăbușit în Italia și-au pierdut viata. Au fost găsiti si cei 2 dispăruți. Autoritățile italiene au anunțat și naționalitățile victimelor: e vorba de 4 cetățeni turci, 2 libanezi, plus pilotul italian.

Aparatul de zbor plecase din orașul Lucca și se îndrepta către Treviso. Elicopterul a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă muntoasă, în condiţii meteorologice dificile.


Știrea inițială:

Cinci persoane au fost găsite decedate şi două sunt date dispărute după prăbuşirea unui elicopter în Italia, scrie Reuters.

Elicopterul decolase joi din localitatea Lucca, situată în regiunea Toscana, şi se îndrepta spre oraşul Treviso, din regiunea Veneto, aflată în nordul ţării.

Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă deluroasă şi împădurită, în condiţii meteorologice dificile.

La bordul elicopterului se aflau şapte persoane, printre care patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru compania Eczacibasi Consumer Products şi participaseră la o expoziţie.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peste 130 de mașini Fiat au fost sechestrate de poliția italiană din cauza unui simplu abțibild

VIDEO Un tren a fost răsturnat de tornadă în nordul Italiei

Un mini-submarin construit de traficanți ca să transporte drogurile în alte țări a fost descoperit în Italia. Cum au fost prinși

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Partenerii noștri